Advies en begeleiding

 Onze recruitmentconsultants hebben ruim 20 jaar ervaring in management-, directie- en executive leadership rollen binnen het vakgebied procurement in de publieke én private sector. Ze hebben zelf ervaren hoe belangrijk het is, om op het juiste moment de juiste mensen op de juiste plek in je organisatie te hebben.
 
Voor inkoopmanagers en -organisaties
 Vanuit HIPselect bouwen we samen met verantwoordelijke inkoopmanagers mee met inkoopafdelingen aan een verandering van de personele organisatie totdat deze naar tevredenheid is gerealiseerd. Gevoeligheden, het betreft mensen, worden tijdig gesignaleerd. Onze  aandachtspunten liggen gedurende het proces in het goed kunnen stellen van prioriteiten en een goede focus houden. Daarnaast hebben we een passie voor het verbinden van mensen en ambitie voor het werken aan duurzame relaties. 
 
Voor kandidaten
Als je een vervolgstap wilt maken in je carrière is het belangrijk dat je een juiste keuze maakt en wij begeleiden je bij het nemen van deze beslissing. Het is belangrijk dat je je professionele ervaring goed weet te benoemen, Wat zijn je kwaliteiten, ambities en hoe presenteer je deze bij een potentiële nieuwe werkgever ? Als je al jaren succesvol bent geweest in het inkoopvak, heb je daar wellicht niet altijd de focus op gehad. Voor een eventueel volgende stap in je carrière is het van belang jouw verhaal kort en krachtig te presenteren, met oog op de toekomst. 

Neem contact op en we maken graag tijd vrij om ook jouw persoonlijk ambities te bespreken. 

Ontwikkelplan HIPselect ism met NEVI (R-CEPt™ methode)

 
Om inkooporganisaties en leidinggevenden te ondersteunen bij het vinden van de juiste medewerkers werkt HIPselect samen met de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). De Nevi heeft de R-CEPt™ methode ontwikkeld, deze bestaat uit een geavanceerde ontwikkelscan die kennis, vaardigheden en gedrag van (nieuwe) medewerkers in kaart brengt waardoor inzicht ontstaat in de competenties van medewerkers, de verschillende inkooprollen en het functioneren van het team als geheel. Het geheel is ontworpen op basis van relevante markt kennis en ontwikkeling en wordt aangeboden bij de HIPselect wervingsaanpak !
 
Het NEVI R-CEPt ontwikkelplan geeft concrete handvatten om nieuwe medewerkers te begeleiden in hun carrière bij uw organisatie.  Het ontwikkelplan levert een persoonlijk ontwikkelplan voor de competenties van de te werven medewerkers en kan gebruikt worden om het inkoopteam verder te ontwikkelen en de inkoopdoelstellingen te kunnen gaan realiseren. Het ontwikkelplan maakt gebruik van competenties die specifiek zijn voor Procurement, Contract en/of Supply professionals. Deze competenties zijn gebaseerd op (wetenschappelijk) literatuuronderzoek en toegesneden op de private dan wel publieke sector. Het Nevi Kennis-, Vaardigheden- en Gedragsassessment is zowel in een standaard variant als in een maatwerk variant uit te voeren. 

Wilt u een kennismakingsgesprek of gewoon om de ontwikkelingsmogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op!