Een nieuw geluid in een traditionele markt

 
HIPselect is een onderscheidend Werving & Selectiebureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers. Wij (h)erkennen het verschil tussen de private en de publieke inkooporganisaties en selecteren kandidaten op daadwerkelijke ervaring, individuele kwaliteiten, competenties en ambitie. We staan voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie, innovatie en een duurzame relatie. 
 
Consultants van HIPselect zijn ruim 20 jaar actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Ze hebben een bewezen trackrecord en een hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht waardoor zij in staat zijn om de juiste match te realiseren. 
 

Onze werkwijze

 
Samen brengen we de vacature in kaart en schrijven een moderne wervingstekst. Vervolgens gaan we gericht op zoek naar geschikte kandidaten. We brengen de vacature onder de aandacht van ons netwerk. Dit netwerk bestaat uit kandidaten die direct op zoek zijn naar een andere baan maar daarnaast bestaat dit netwerk ook uit kandidaten die bij ons hebben aangegeven een overstap naar een nieuwe baan te overwegen indien deze aansluit op hun aan ons kenbaar gemaakte wensen.
 
Wij adverteren op diverse jobboards en social media gericht op de doelgroep en benaderen (specifieke) kandidaten rechtstreeks. Om vacatures in te kunnen vullen waar weinig mensen voor beschikbaar zijn moet je creatief te werk gaan. HIPselect heeft daar veel ervaring in en een ongekend netwerk. Daarnaast adviseren wij u ook over de mogelijkheden in de markt. Voor functies waarbij er een tekort aan mensen is gaan we met u in gesprek om vanuit onze gezamenlijke expertise de knelpunten vast te stellen. Ook denken we mee over eventuele aanpassingen in het profiel, waardoor vacatures snel kunnen worden ingevuld.
 
Search met aandacht voor diversiteit en inclusie. 
We selecteren kandidaten met een scherp oog voor competenties, de match met de organisatiecultuur en aandacht voor diversiteit en inclusie. Wij kijken naar zowel de individuele kwaliteiten van onze kandidaten als naar de toevoeging van een kandidaat binnen een team en organisatie. Uiteraard begeleiden we de kandidaat zorgvuldig naar de functie die het beste bij hem of haar past!
 

Wilt u een kennismakingsgesprek of gewoon om de ontwikkelingsmogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op!

Team

Team

Marc Brugman

Managing Partner

+31 6 34 56 60 59
Team

Hanne Goebel

Senior Consultant

+31 6 10 90 86 88
Team

Esther Pontjodikromo-Gol

Regiomanager Noord

+31 6 23 71 71 63
Team

Lisa de Bakker

Talent Scout

+31 6 46767846