Een nieuw geluid in een traditionele markt

HIP Select is een onderscheidend Werving & Selectiebureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers.  Wij (h)erkennen het verschil tussen de private en de publieke inkooporganisaties en selecteren kandidaten op daadwerkelijke ervaring, competenties en ambitie. We staan voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie, innovatie en een duurzame relatie.

Consultants van HIP Select zijn ruim 20 jaar actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Ze hebben een bewezen trackrecord en een hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht waardoor zij in staat zijn om de juiste match te realiseren

Onze werkwijze

Samen brengen we de vacature in kaart en schrijven een moderne wervingstekst. Vervolgens gaan we gericht op zoek naar geschikte kandidaten. We brengen de vacature onder de aandacht van ons netwerk. Dit netwerk bestaat uit kandidaten die direct op zoek zijn naar een andere baan maar daarnaast bestaat dit netwerk ook uit kandidaten die bij ons hebben aangegeven een overstap naar een nieuwe baan te overwegen indien deze aansluit op hun aan ons kenbaar gemaakte wensen.

We adverteren wij op diverse jobboards en social media en benaderen we kandidaten rechtstreeks. Om vacatures in te kunnen vullen waar weinig mensen voor beschikbaar zijn moet je creatief te werk gaan. HIP Select heeft daar veel ervaring in. Daarnaast adviseren wij u ook over de mogelijkheden in de markt. Voor functies waarbij er een tekort aan mensen is gaan we met u in gesprek om vanuit onze gezamenlijke expertise de knelpunten vast te stellen. Ook denken we mee over eventuele aanpassingen in het profiel, waardoor vacatures snel kunnen worden ingevuld.

We selecteren kandidaten met een scherp oog voor competenties en de match met de organisatiecultuur. Uiteraard begeleiden we de kandidaat naar de functie die het beste bij hem of haar past!