Kickstart je carrière

Je bent een young professional, ambitieus en hebt je potentieel al aangetoond. Het is tijd voor de volgende stap. Je wil een baan die jou en jouw inkoop skills naar een hoger niveau tilt. Een bedrijf waarin jij je thuis voelt, dat vind jij belangrijk. Gaat dit over jou én wil je een vliegende start van jouw inkoopcarrière? Dan hebben we een unieke kans.   

Werken: bij een bedrijf naar keuze  

Bij HIPselect Talent staat inkoop centraal voor ambitieuze starters. Je krijgt een contract bij organisatie x en vanaf je eerste werkdag verdien je al een mooi salaris. Bovendien heb je de mogelijkheid om binnen de organisatie door te groeien.  Jouw baan bij een van de topbedrijven is direct uitdagend. Je wordt opgenomen in het inkoopteam en leert van de allerbesten hoe je complexe inkoopprojecten vormgeeft, hoe je de deal sluit en de contracten managet. Je ontdekt hoe je het beste uit de markt haalt en zo voor maatschappelijke impact zorgt. In elk van de bedrijven krijg je verantwoordelijkheid, ben je betrokken bij indrukwekkende projecten en voer je gesprekken waarbij je al je skills moet aanspreken.  

 

 Ben jij een young inkoop professional?  

HIPselect Talent is voor starters en young professionals met een flinke dijk aan ambitie en aangetoond potentieel. Heb jij een (bijna) afgeronde HBO- of WO-opleiding of max. 2 jaar werkervaring? Ben je er tijdens de opleiding achter gekomen dat je hart ligt bij inkoop en heb je de ambitie om je te meten aan de allerbesten in het vak?  
 
We omschrijven nog een aantal van jouw kenmerken: 

  • Je bent ondernemend en communiceert moeiteloos tussen leveranciers, interne gebruikers en je team 
  • Je bent niet verlegen en durft jouw creatieve ideeën naar voren te schuiven.  
  • Gebaande paden? Die vermijd jij liever. Je zoekt de randjes op van wat mogelijk is.  
  • Tijdens je opleiding werd je ook wel de koning(in) van de cijfers genoemd. 
  • Je omarmt verandering en houdt ervan om in nieuwe systemen te duiken. 
  • De meeste energie krijg je van duidelijke targets, zodat je kan sturen op de beste resultaten. 
Word het inkooptalent van de toekomst 

Wil je solliciteren of eerst een algemeen gesprek voeren om zo te ontdekken welke organisatie het beste bij jou past? Dat kan uiteraard!  Meer informatie over het HIPselect ‘Talent’ kijk je op www.hipselect.nl/vacatures of neem contact op met Lisa op lisa@hipselect.nl of bel 06-46767846.  

 

Referentie :

HIPselect Talent heeft in 2023, in samenwerking met NEVI, gewerkt aan het Procurement Talent Program; Hèt talentprogramma voor ambitieuze starters in Procurement

Voor Rabobank, FrieslandCampina, Stork en Boskalis heeft HIPselect ’talent’ de talenten geworven die mogen deelnemen aan dit prestigieus Talentprogramma voor ambitieuze starters in procurement. Het PTP biedt starters naast een goed salaris, meteen toegang tot een 4x zo groot netwerk. En een uniek trainingsprogramma, uitdagende groepsopdrachten en college tours. Ook in 2024 worden weer nieuwe talenten geselecteerd voor dit prestigieus programma… houdt deze site in de gaten! 

Meer informatie NEVI PTP : nevi.nl/opleidingen-trainingen/procurement-talent-program 

 

Wilt u een kennismakingsgesprek of gewoon om de ontwikkelingsmogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op!

Team

Team

Marc Brugman

Managing Partner

+31 6 34 56 60 59
Team

Hanne Goebel

Senior Consultant

+31 6 10 90 86 88
Team

Esther Pontjodikromo-Gol

Regiomanager Noord

+31 6 23 71 71 63
Team

Lisa de Bakker

Talent Scout

+31 6 46767846

Meld je aan voor onze nieuwsbrief Wij houden jou dan geregeld op de hoogte van de vacatures!​