๐‹๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Œ๐š๐ญ๐œ๐ก๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐‘๐ž๐œ๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐›๐ข๐ฃ ๐‡๐ˆ๐

Dagelijks ligt bij onze recruiters de focus op het vinden van de perfecte match. HIP en HIPselect geven een unieke kijk op het gebied van matching binnen het inkoop vak. Nikita Smits-Eicker, Coรถrdinator matching en recruitment (Interim), en Lisa de Bakker, Talent Scout bij HIP Select (W&S), delen hun inzichten en benaderingen die de kern vormen van HIP’s benadering op het gebied van matching.

Van benadering tot match
Bij HIP gaat matching verder dan de oppervlakkige criteria die vaak in de inkoopwereld wordt gebruikt. Nikita Smits-Eicker, de drijvende kracht achter de coรถrdinatie van matching en recruitment, benadrukt het belang van een holistische benadering: “Wij geloven dat een succesvolle match voortkomt uit een goed begrip van de behoeften, cultuur en dynamiek van een organisatie, even goed als de persoonlijke en professionele aspiraties van de kandidaat.”

Lisa deelde hoe HIPselect zich onderscheidt door intensieve รฉรฉn-op-รฉรฉn gesprekken te voeren met zowel professionals als opdrachtgevers. “Het gaat niet alleen om het vinden van de juiste vaardigheden, maar vooral om het begrijpen van iemands drijfveren, ambities en hoe deze passen binnen de cultuur en visie van een organisatie,” legt ze uit. Deze benadering stelt HIP in staat om verder te kijken en echt de kern van wat een match succesvol maakt, te raken.

Het belang van lange termijn relaties
Een ander aspect is de focus op lange termijn relaties. “Een match maken is slechts het begin. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen de plaatsing, we streven voortdurend naar het versterken en verdiepen van de relatie tussen professional, opdrachtgever en HIP,” legt Nikita uit.

HIP biedt voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel de opdrachtgevers als de professionals na de plaatsing. Dit omvat regelmatige check-ins, feedbacksessies en advies om ervoor te zorgen dat de samenwerking soepel verloopt en dat beide partijen tevreden zijn.

Persoonlijk | Verbindend | Ondernemend | Oprecht | Samen
De kernwaarden van HIP komen terug in elk aspect van het matchingproces. Nikita en Lisa delen hun mening over hoe de kernwaarden van HIP de standaard zetten voor de manier waarop ze de juiste professionals vinden en matchen aan onze opdrachtgevers. “Onder andere komen persoonlijk en oprechtheid terug in mijn aanpak om de verbinding met nieuwe inkoopprofessionals te maken en om de juiste match te vinden voor onze opdrachtgevers” stelt Nikita. Tevens zijn dit eigenschappen die HIP zoekt in nieuwe collega’s. Betrokkenheid zowel bij, als samen met de organisatie in de reis die wij gezamenlijk maken. Lisa voegt hieraan toe: “Wanneer we professionals ontmoeten, luisteren we niet alleen naar wat ze zeggen, maar proberen we ook te voelen waar hun enthousiasme ligt. Het is die vonk, die drive, die vaak de bepalende factor is in onze matching.”

Bij HIP en HIPselect kijken we niet alleen naar de match van vandaag, maar ook naar het potentieel van morgen.

Kunnen wij je helpen, neem contact op !