Inkoop Auto Rally RUN 2023

De Inkopers Auto Rally Run zal op zaterdag 13 mei 2023 van start gaan en stuurt de deelnemers over de mooiste wegen van de Veluwe en omgeving. Op de route vinden er verschillende tussenstops plaats op bijzondere en culinaire locaties. Er is in totaal plek voor 15 equipes, wees er snel bij want de eerste startblokken zijn al gevuld.

Iedereen kan in elke auto deelnemen aan deze toertocht maar het is natuurlijk leuk als er in een ‘speciale auto’, zoals we die in de rallywereld kennen, wordt gereden. Met uw deelname geniet u met inkoopcollega’s uit de Benelux van het mooie landschap maar zeker ook van het gezelschap! Wanneer u zich inschrijft voor de Inkopers Auto Rally Run, kiezen we voor een tourklasse waarbij er nog wel kaart wordt gelezen. We starten 12:00 uur en uiteindelijk wordt het event afgesloten met een sfeervol diner op een mooie locatie… mits u uiteraard goed hebt genavigeerd!

Schrijf uzelf in voor deze unieke toertocht via deze website en wij nemen zo snel als mogelijk contact op om meer informatie te delen!

De Inkoop Auto Rally Run is een initiatief van voormalig collega’s uit het inkoopvak te weten Jos Brands, Maarten Schenkelaars en Marc Brugman

Deelname is op eigen verantwoording en gratis!

Schrijf u hier in!