Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Uitnodiging voor deelname aan ons onderzoek naar inkoopafdelingen in Nederland

Beste inkoopprofessional of contractmanager,

HIPselect is een toonaangevend Werving & Selectiebureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke uitdagingen bij onze opdrachtgevers. Als onafhankelijk bureau zijn we gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerd personeel voor inkoop- en contractmanagementvacatures, variërend van junior tot senior niveau, waar zowel ervaren professionals als getalenteerde Hbo’ers of academici voor worden gevraagd.

In de afgelopen jaren hebben we ons netwerk binnen het inkoopdomein verder uitgebouwd, waardoor we een breed scala aan inkopers en contractmanagers met diverse profielen en achtergronden kunnen bereiken.

We constateren dat veel organisaties kampen met een tekort aan gekwalificeerd personeel en vaak niet in staat zijn om de juiste mensen met de juiste inkoopkennis op de juiste plek te krijgen. Daarom streven we ernaar om een diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillende aspecten van de markt, inclusief de diverse sectoren en branches waarin we opereren.

Met dit doel voor ogen nodigen wij u vriendelijk uit om deel te nemen aan ons onderzoek. Het is van cruciaal belang om een goed begrip te hebben van de demografie van de markt, en daarom waarderen we uw deelname enorm. Uw bijdrage aan dit onderzoek zal volledig anoniem blijven.

U kunt deelnemen aan het onderzoek door de vragenlijst in te vullen die beschikbaar zal zijn via de volgende link: https://www.survio.com/survey/d/U3L2B1X2S6H3J5Y4X.

Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn ook van plan om de resultaten van het onderzoek beschikbaar te stellen aan ons netwerk.

Wij waarderen uw input en bijdrage aan dit onderzoek enorm.

Met vriendelijke groet,

Team HIPselect