Nieuwe collega Lisa!

Je hebt in het leven maar een talent nodig: het talent om je droom te vinden. En daar kan ik je bij helpen…  

Afgelopen maandag ben ik warm ontvangen bij Holland Inkoop Professionals. HIP is een snelgroeiende onderneming in de inkoopbranche, zij zijn vorig jaar zelfs genomineerd voor de FD Gazelle award. 

Dit jaar begin ik dus in mijn nieuwe functie als Talent Scout, samen met Marc Brugman en Hanne Goebel onder de naam HIPselect. Wij zoeken de vaste inkopers binnen de private en publieke sector. Ben je een jonge talentvolle professional, laten we dan even linken

Na het zien van een aantal organisatie heb ik kennis en ervaring op zak, binnen het facilitaire werkveld. Vanuit mijn missie ‘de passie in een mens achterhalen en hierdoor een glimlach op ieders gezicht doen stralen’, is het tijd voor iets nieuws.  

In mijn ogen kan inkoop het verschil maken, door bijvoorbeeld in het aanbestedingstraject al duidelijke afspraken te maken in het type dienstverlening dat je uitbesteed. Ik heb vanuit mijn opleiding een kleine achtergrond in inkoop, maar deze gaat vergroot worden door de HIP academy.  

HIPselect (h)erkent het verschil tussen de private en de publieke inkooporganisaties en selecteren kandidaten op daadwerkelijke ervaring, individuele kwaliteiten, competenties en ambitie.  

Het nieuwe jaar is begonnen, ben jij op zoek naar een nieuw hoofdstuk in jouw boek? 

Waag de sprong en bel me gerust! 

📱 06 46767846 

✉️ lisa@hipselect.nl 

Website: www.hipselect.nl  

Talent in het vinden van Inkooptalent