Wij kennen de inkoop- en contractmanagers van Nederland!

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de inkoopdiscipline zijn we als geen ander in staat om onze opdrachtgevers een passende oplossing te bieden. Onze vml inkoopmanagers (C-level) helpen u met het selecteren van de beste kandidaat. Inkooptalenten die het beste bij uw organisatie passen en waarvan hun expertise en ambities het beste aansluit op uw zoekopdracht.

HIPselect heeft een ongekend netwerk en volgt de markt. Wij kennen de inkopers en contractmanagers in Nederland en werken aan duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten!

Onze werkwijze

Samen brengen we de vacature in kaart en schrijven een moderne wervingstekst. Vervolgens gaan we gericht op zoek naar geschikte kandidaten. We brengen de vacature onder de aandacht van ons netwerk. Dit netwerk bestaat uit kandidaten die direct op zoek zijn naar een andere baan maar daarnaast bestaat dit netwerk ook uit kandidaten die bij ons hebben aangegeven een overstap naar een nieuwe baan te overwegen indien deze aansluit op hun aan ons kenbaar gemaakte wensen.

Wij adverteren op diverse jobboards en social media gericht op de doelgroep en benaderen (specifieke) kandidaten rechtstreeks. Om vacatures in te kunnen vullen waar weinig mensen voor beschikbaar zijn moet je creatief te werk gaan. HIPselect heeft daar veel ervaring in en een ongekend netwerk. Daarnaast adviseren wij u ook over de mogelijkheden in de markt. Voor functies waarbij er een tekort aan mensen is gaan we met u in gesprek om vanuit onze gezamenlijke expertise de knelpunten vast te stellen. Ook denken we mee over eventuele aanpassingen in het profiel, waardoor vacatures snel kunnen worden ingevuld.

Search met aandacht voor diversiteit en inclusie.
We selecteren kandidaten met een scherp oog voor competenties, de match met de organisatiecultuur en aandacht voor diversiteit en inclusie. Wij kijken naar zowel de individuele kwaliteiten van onze kandidaten als naar de toevoeging van een kandidaat binnen een team en organisatie. Uiteraard begeleiden we de kandidaat zorgvuldig naar de functie die het beste bij hem of haar past!

Laat ons weten wat voor kandidaat u zoekt en wij helpen u graag met deze zoekopdracht.

𝐇𝐈𝐏𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭, 𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐢𝐧𝐤𝐨𝐨𝐩𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭!
Werving en Selectie | Recruitment
📞 06-34566059 of mail op ✉ info@hipselect.nl